Стратегія і тактика державно-приватного партнерства у зовнішньоекономічній діяльності - Дорошкевич , Катерина; Вороновська, Марта; Івасюк, Володимир (Фінансовий простір, 2022)
У статті досліджено передумови, методологічний інструментарій формування і реалізації стратегії державно-приватного партнерства (ДПП) у зовнішньоекономічній діяльності, що дозволило стверджувати про низький рівень тактичного планування ДПП. З метою підвищення рівня результативності ДПП, у статті сформовано послідовність стратегічного планування та рекомендовано інструментарій формування тактичних підходів із реалізації стратегії ДПП у зовнішньоекономічній діяльності.