Сучасний стан міжнародної торгівлі України як основної форми міжнародного бізнесу - Бойко, Вікторія; Бойко, Людмила (Фінансовий простір, 2022)
У статті розглянуто поточний стан зовнішньої торгівлі України, яка відіграє важливу роль в її економіці. Проаналізовано динаміку платіжного балансу за останні десять років. Визначено питому вагу продукції в українському експорті, частку продукції у загальному імпорті. Названо основних торговельних партнерів України та установлено питому вагу цих країн у зовнішньоторговельному обороті товарів та послуг.