Аналіз ефективності фінансового забезпечення наукових досліджень та інновацій в Україні - Даниленко, Сергій (Фінансовий простір)
У статті проаналізовано ефективність фінансового забезпечення наукових досліджень та інновацій в Україні. Виявлено основні тенденції та недоліки фінансового забезпечення наукових досліджень та інновацій. Запропоновано напрями підвищення ефективності фінансового забезпечення наукових досліджень та інновацій в Україні