Актуалізація міжкафедральних та міждисциплінарних зв’язків у процесі підготовки студентів за напрямом «Фінанси і кредит» - Нагайчук, Неля; Механікова, Олена (Фінансовий простір)
У статті досліджено авторський підхід до удосконалення навчального процесу студентів за напрямком підготовки «Фінанси і кредит» з метою підвищення якості професійної та мовної компетенції студентів у немовному вищому навчальному закладі, що досягається за рахунок взаємодії між випусковою кафедрою та кафедрою іноземних мов.