Управління якістю кредитного портфеля банку в період воєнного стану - Запорожець, Світлана; Тригуб, Юлія (Фінансовий простір, 2023)
У статті досліджено сучасні методи управління якістю кредитного портфелю банку, визначено наслідки впливу воєнного стану на стан якості кредитного портфелю банків в сучасних умовах господарювання, обґрунтовано напрями оптимізації роботи банків з непрацюючими кредитами.