Державне регулювання в контексті зміцнення фінансової безпеки ринку цінних паперів України - Пшик, Богдан (Фінансовий простір, 2023)
У статті здійснено теоретичне обґрунтування необхідності зміцнення фінансової безпеки ринку цінних паперів України в умовах воєнного стану та важливості механізмів державного регулювання у цьому процесі. Узагальнено існуючі проблеми, що гальмують розвиток ринку цінних паперів. Сформовано орієнтири і рекомендації щодо підвищення дієвості важелів державного регулювання у напрямку гарантування фінансової безпеки ринку цінних паперів і забезпечення його подальшого розвитку.