Глобалізація брендів у сучасних умовах - Овчарук, Микола; Мотриченко, Валентина (Фінансовий простір)
У статті досліджено розвиток брендів на сучасних глобальних ринках. Досліджено рейтинг брендів компаній: світовий, європейський та азіатський. Проаналізовано вартість російських та українських компаній порівняно з вартістю світових брендів, запропоновано заходи щодо подальшого розвитку українських компаній.