Розвиток консалтингових відносин у фінансовій екосистемі - Тяжкороб, Ірина (Фінансовий простір, 2023)
Інноваційне піднесення фінансово-інвестиційної сфери сприяло становленню консалтингу. Виокремлено вагомість розвитку консалтингових відносин для постійного оновлення фінансової екосистеми. Окреслено перспективні напрямки розвитку консалтингу, які дозволять удосконалити консалтингові відносини із всіма учасниками фінансової екосистеми.