ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ СТРАТЕГІЇ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ - ДУБИК, Вікторія; СТАСИШИН, Андрій; БОГІВ, Роман (Фінансовий простір, 2023)
У статті розглянуто теоретичні основи формування інвестиційної стратегії зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних підприємств в умовах глобальних викликів. Окреслено основні проблеми, які перешкоджають успішному формуванню інвестиційної стратегії підприємства, а також запропоновано шляхи вдосконалення стратегії, зокрема у розрізі впровадження інноваційних підходів