СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ НА РЕГІОНАЛЬНОМУ РІВНІ - Гнаткович, Оксана (Фінансовий простір, 2023)
В статті досліджено сучасні підходи до управління діяльністю підприємств України на регіональному рівні. Результатом дослідження стало узагальнення пропозицій щодо стратегічного бачення управлінських процесів, покликаних покращити функціонування підприємств на регіональному ріні. Значимість дослідження полягає в розумінні необхідності уніфікації складових управління підприємствами на регіональному рівні, які характеризують його як невпинний та об’єктивний процес, здійснюваний в Україні.