Аналіз стану та динаміки кредитної діяльності банків України - Рогожнікова, Надія (Фінансовий простір)
У статті досліджено суть та особливість кредитної діяльності банків, застосування статистичних методів аналізу кредитних операцій. Проаналізовано кредити, надані банками в кризовий та посткризовий періоди. Виявлено проблеми, що виникли у процесі кредитування та доведено їх вплив на розвиток фінансового ринку України.