СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ РИНКУ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ - Гринчишин, Ярослав (Фінансовий простір, 2023)
Уточнено поняття «фінансовий ринок», «фінансовий сектор», які використовують при формуванні стратегічних напрямів розвитку ринку фінансових послуг. Проведено аналіз виконання «Стратегії розвитку фінансового сектору України до 2025 року», акцентуючи увагу на ринок фінансових послуг та вплив війни на нього. Розкрито цілі, результати оновленої «Стратегії розвитку фінансового сектору України» та особливості формування сучасних фінансових послуг.