СУЧАСНІ НАПРЯМИ УПРАВЛІННЯ ESG-АКТИВНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ – ШЛЯХ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ - Пшик, Богдан; Лапішко, Зоряна; Богів, Роман (Фінансовий простір, 2023)
У статті здійснено теоретичне обґрунтування напрямів управління ESG-активністю підприємств та їх важливості у досягненні цілей сталого розвитку. Висвітлено авторські рекомендації у сфері визначення і реалізації ключових цілей і напрямів, організації процесу управління ESG-активністю підприємства, інтеграції ESG-підходів в систему управління бізнесом, а також моніторингу та оцінки діяльності підприємств у сфері ESG.