Лізингові банківські операції як джерело оновлення технічної бази агроформувань - Третяк, Наталя (Фінансовий простір)
Досліджено стан основних засобів агроформувань. Окреслено дефініцію «банківські лізингові операції» та процес банківського кредитування лізингових операцій агроформувань, окреслено заходи щодо оновлення технічної бази агроформувань.