ПРОЕКТНЕ ФІНАНСУВАННЯ ЗА УЧАСТЮ МІЖНАРОДНИХ ФІНАНСОВИХ ІНСТИТУЦІЙ - Ясіновська, Ірина (Фінансовий простір, 2023)
У статті обґрунтовано важливість проектного фінансування за участю міжнародних фінансових інституцій для національної економіки України в сучасних умовах. Досліджено пріоритети, переваги, етапи отримання коштів для проектного фінансування за участю окремих міжнародних фінансових інституцій, зокрема Групи організацій Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку, міжнародних регіональних банків розвитку тощо. Запропоновано окремі напрями активізації проектного фінансування за участю міжнародних фінансових інституцій в Україні.