ДЕЯКІ АСПЕКТИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДІЛОВИХ КОМУНІКАЦІЙ НА ОСНОВІ AGILE–ПІДХОДІВ - Задорожна, Анна (Фінансовий простір, 2023)
У статті досліджуються питання застосування комунікацій в ІТ-сфері та поза нею. Проведено порівняльний аналіз традиційного та Agile-підходів, зазначено істотні відмінності між ними з точки зору комунікацій. Наголошено на перевагах та можливостях, які Agile-командам надають різні програмні додатки та сервіси для організації роботи. Розглянуто реальні приклади використання Agile у бізнесі поза ІТ-сферою, а також складності, які при цьому можуть виникати.