ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСІВ УПРАВЛІНЯ ЕНДАВМЕНТ-ФОНДОМ: ФІНАНСОВИЙ АСПЕКТ - Пшик, Богдан; Лапішко, Зоряна; Адамик, Марія (Фінансовий простір, 2023)
Обґрунтовано науковий підхід до організації формування та використання цільового капіталу, у якому комплексно поєднуються фінансові та функціональні аспекти управління ендавмент-фондами. Це створює можливості обґрунтування і оцінки ефективності фінансових рішень та інструментів їх реалізації у розрізі стадій функціонування ендавмент-фондів.