Структурно-декомпозиційний аналіз економічної природи податкової політики держави - Веремчук, Дмитро; Гаряга, Леся (Фінансовий простір)
У статті досліджено теоретичні засади податкової політики держави, уточнено її економічну сутність. Визначено цілі та завдання податкової політики виходячи із об’єктивних функцій податків. Доповнено систему принципів податкової політики, уточнено її критерії реалізації, інструментарій і види