СТАН І ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ І АУДИТУ АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - Гончарук, Світлана; Хмизовець, Василина (Фінансовий простір, 2023)
У статті розглядаються економічний стан підприємств в умовах євроінтеграції та шляхи вдосконалення обліку і аудиту активів на підприємстві. Проаналізовано проблеми відповідності українських облікових та аудиторських стандартів європейським вимогам, запропоновано практичні рекомендації для підвищення ефективності обліку та аудиту, а також впровадження сучасних інформаційних систем на підприємствах.