ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ ТА ТЕХНОЛОГІЙ У РОЗВИТОК КРЕДИТНОГО РИНКУ В ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД - Назаркевич, Ігор; Комаров, Сергій (Фінансовий простір, 2023)
Було виявлено основні елементи впровадження інноваційних технологій: введення електронних систем, розвиток інновацій та діджиталізація. Впровадження електронних аграрних розписок, як одного з інноваційних інструментів, розширить можливості кредитування аграріїв, спрощує процес видачі та обігу розписок, а також створює можливість для сек’юритизації, що сприятиме розвитку ринку капіталу для аграрного сектору.