ФОНДИ РОЗВИТКУ ГРОМАД У ПРОЦЕСАХ ЗМІЦНЕННЯ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ ТЕРИТОРІЙ ТА ЇХ ПОВОЄННОЇ ВІДБУДОВИ В УКРАЇНІ - Пшик, Богдан; Грудзевич, Уляна; Стасишин, Андрій (Фінансовий простір, 2024)
Визначено основні детермінанти успішного функціонування фондів розвитку громад та джерела формування ними фінансових ресурсів. Окреслено напрями посилення їх активної ролі у підтриманні фінансової стійкості територій та процесах повоєнного відновлення територій, які базуються на популяризації ідеї створення ТГ фондів розвитку, формуванні правової основи для формування фондами розвитку громад власних ендавментів, їх активної участі в інвестиційних процесах.