Оцінка та прогноз ємності регіонального ринку споживчих кредитів методом регресійного моделювання - Одінцова, Тетяна (Фінансовий простір)
Узагальнено досвід прогнозування ємності регіонального ринку споживчих кредитів методом регресійного моделювання. Здійснено оцінку прийнятності методу регресійного моделювання для управління банківського кредитування. На засадах проведеного аналізу визначено певне коло ризиків і проблем, а також запропоновано рекомендації щодо їх вирішення.