ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНЕ ПАРТНЕРСТВО ЯК ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ ГЕОПОЛІТИЧНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Комарницька, Ганна (Фінансовий простір, 2024)
Досліджено роль державно-приватного партнерства як ефективного інструменту антикризового управління в умовах геополітичної нестабільності. Проаналізовано теоретичні засади функціонування механізмів державно-приватного партнерства у кризових ситуаціях, визначено специфічні особливості їх застосування в умовах воєнного часу. Систематизовано міжнародний досвід використання державно-приватного партнерства для подолання наслідків геополітичних криз та розроблено концептуальну модель антикризового управління. Запропоновано практичні рекомендації щодо удосконалення нормативно-правового забезпечення з конкретними термінами впровадження та показниками ефективності.