ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ В УКРАЇНІ: ДИНАМІКА ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ - Петик, Любов (Фінансовий простір, 2023)
У статті проведено аналіз здійснення публічних закупівель в Україні. Здійснено оцінку даних електронної системи закупівель щодо функціонування системи публічних закупівель в Україні протягом 2020 – 2022 рр. Розглядається динаміка кількості та загальної вартості укладених договорів, співвідношення кількості укладених договорів до оголошених закупівель, динаміка кількості успішних закупівель (лотів) за типами методів закупівель протягом аналізованого періоду. Особлива увага приділяється оцінці розподілу очікуваної вартості за типами методів закупівель.