ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА БАНКІВ: ТРАНСФОРМАЦІЯ В УМОВАХ СУЧАСНОСТІ - Богдан Пшик; Валентина Єрмоленко (Фінансовий простір, 2025)
У статті викладено характеристику та здійснено оцінку підходів до формування і вдосконалення організаційної структури банків. Розглянуто переваги і недоліки різних типів організаційних структур банків. Виокремлено основні тренди впливу на організаційні структури банків. Узагальнено зарубіжний та вітчизняний досвід у сфері впровадження цифрових технологій відділеннями банків. Виокремлено основні напрями вдосконалення організаційної структури у банках України.