ФІНАНСУВАННЯ ПРОЕКТІВ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ В УМОВАХ МАКРОФІНАНСОВОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Марія Квасній; Ірина Тяжкороб (Фінансовий простір, 2025)
Визначено кількісний вплив чинників макрофінансової нестабільності на можливість фінансування проектів територіального розвитку.