Управління фінансовою безпекою комерційного банку - Сергій Дмитров (Фінансовий простір, 1970)
У статті проаналізовано поняття «фінансової безпеки», виявлено чинники, які негативно впливають на фінансову безпеку комерційного банку, розроблено схему управління фінансовою безпекою, виокремлено групу показників для оцінки фінансової безпеки.