Сутність та структура соціально-економічного потенціалу модернізації регіонів - Михайло Гедз (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено сутність та зміст соціально-економічного потенціалу регіону. Систематизовано існуючі підходи до визначення змісту даного поняття та виділено складові структури економічного потенціалу регіону