Управління проблемною заборгованістю за кредитними операціями за допомогою ситуаційних центрів - Аліна Засядько; Віктор Кльоба; Сергій Королюк (Фінансовий простір, 2011)
Кваліфікована робота з проблемною заборгованістю за кредитними операціями перетворилась для комерційних банків України в дуже актуальну, а в ряді випадків у першочергове та невідкладне завдання. У цій роботі запропоновано практичні рекомендації щодо використання комерційними банками ситуаційних центрів для вдосконалення управління проблемною заборгованістю юридичних і фізичних осіб за кредитними операціями