Оцінка перспективи якості кредитного портфеля банків на основі інтегрування методів моделювання - Марія Квасній; Володимир Голубець (Фінансовий простір, 1970)
Проведено аналіз якості кредитного портфеля банківської системи України упродовж 2008–2011 років. Розроблено інструмент оцінки якості на основі інтеграції методів ARIMA та випереджаючих індикаторів. Отримано чисельні результати за допомогою програмного пакету STATISTICA 8.0 та подано рекомендації.