Економічний механізм інвестування в основний капітал сільськогосподарських підприємств - Наталя Третяк; Ольга Богатиренко (Фінансовий простір, 1970)
Досліджено стан основних засобів сільськогосподарських підприємств. Розглянуто механізм інвестування в основний капітал сільськогосподарських підприємств, окреслено заходи щодо оновлення технічної бази сільськогосподарських підприємств.