Фактори розвитку регіонального ринку медичного туризму в розвинених країнах світу - Ірина Вахович; Вікторія Малімон (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено фактори розвитку регіонального ринку медичного туризму в розвинених країнах світу. Визначено країни-лідери на ринку медичного туризму, його регіони-осередки та основні тенденції в цій сфері.