Рівень економічної свободи України - Олена Лук'янець (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено суть і метод розрахунку індексу економічної свободи Heritage Foundation. Проаналізовано рейтинг України за рівнем індексу економічної свободи. Визначено можливі напрями підвищення рівня економічної свободи України.