Моральні принципи Християнства як базові засади етики ділового спілкування - Світлана Майстренко (Фінансовий простір, 1970)
В статті досліджено моральні принципи християнської етики, які виражають споконвічні релігійні цінності любові до ближнього та почуття єдності з людьми та світом. Відзначено, що саме моральні норми християнства є передумовою формування гуманістичних установок існування людської спільноти та етичною основою ділового спілкування, запорукою успішної бізнесової діяльності.