Комп’ютерні технології тестування і контролю навчання студентів економічних ВНЗ - Тетяна Міщенко (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено багатоплановість проблеми тестування. Описана технологія створення тестів на прикладі системи дистанційного навчання «Прометей».