Грошово-кредитне регулювання в умовах світової економічної кризи - Альона Мельник (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено доцільність застосування сучасних засобів грошово-кредитного регулювання в умовах світової економічної кризи. Визначено недоліки та переваги монетарної концепції регулювання фінансових ринків. Окреслено особливості застосування засобів грошовокредитного регулювання у країнах з різним рівнем економічного розвитку.