Диверсифікація міжнародних інвестиційних стратегій в умовах глобальних структурних зрушень - Леся Петкова (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено теоретичні та прикладні аспекти процесу міжнародного інвестування, основні фактори, що його детермінують у посткризовий період, визначені структурні пропорції розподілу та динаміки міжнародних інвестицій. Запропоновано стратегічні напрями управління міжнародною інвестиційною діяльністю України.