Фінансова система України в умовах інтеграції до світового фінансового простору - Анна Марина (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено основні тенденції функціонування та розвитку фінансової системи країни протягом останніх десяти років, визначено ступінь фінансової інтегрованості України. Висвітлено питання необхідності поглиблення інтегрованості окремих складових фінансової системи до світового фінансового простору задля забезпечення економічного зростання країни.