Організація контролю за виконанням бюджету банку - Ольга Бартош (Фінансовий простір, 2013)
У статті висвітлено систему бюджетного контролю, види контролю та порядок його здійснення за звітними документами. Окреслено види відхилень та порядок здійснення аналізу за допомогою гнучкого бюджету.