Теория экономической ценности как основание релятивистской политической экономии - Татьяна Артемова (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено процес формування релятивістської соціально-економічної теорії, яка здатна відобразити генезис та історичні долі об’єкта як складного подієвого утворення в єдиній просторово-часовій системі координат