Global Rivalry As A Driving Force Of The Transatlantic Alliance - Józef Antoni Haber (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено політичні та економічні причини виникнення Трансатлантичного Альянсу. Визначено його вплив на глобальний ринок, позитивні та негативні наслідки для політичної ситуації у світі. Автор аналізує шляхи підвищення ефективності функціонування Трансатлантичного Альянсу.