Система фінансового регулювання доходів домогосподарств у сучасних умовах - Степан Навроцький; Ірина Петлін (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено теоретичні та прикладні аспекти фінансового регулювання доходів домогосподарств. Визначено необхідність здійснення фінансового регулювання доходів домогосподарств. Окреслено пріоритетні напрями фінансового регулювання доходів домогосподарств.