Місце банківського права у системі права України - Світлана Обрусна (Фінансовий простір, 2013)
Статтю присвячено дискусійним питанням визначення сутності та місця банківського права у системі права України. Подано оцінку основним науковим підходам щодо вказаної проблеми. На основі аналізу предмету, методу, системи, джерел банківського права обґрунтовано погляд щодо визначення банківського права як самостійної комплексної галузі.