Напрями підвищення фінансової безпеки банківського сектору економіки України - Роман Вовченко (Фінансовий простір, 2013)
Досліджено основні напрями підвищення фінансової безпеки банківського сектору національної економіки. Запропоновано варіанти концептуальних підходів для вироблення стратегії забезпечення фінансової безпеки вітчизняного банківського сектору та його етапи.