Інтерпретація понять «Виклик», «Небезпека», «Загроза» Та «Ризик» у теорії фінансової безпеки - Наталія Цікановська (Фінансовий простір, 2013)
Проаналізовано підходи вчених до трактування понять «виклик», «небезпека», «загроза» та «ризик» у теорії фінансової безпеки. За результатами аналізу запропоновано авторське визначення сутності перелічених понять, що дозволило розмежувати ці поняття та з’ясувати джерела негативного впливу на стан фінансової безпеки суб’єктів господарювання