Чинники забезпечення економічної стійкості розвитку сільськогосподарських підприємств сумського регіону - Тетяна Д'якова (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено питання забезпечення економічної стійкості розвитку сільськогосподарських підприємств Сумського регіону, виокремлено та проаналізовано внутрішні та зовнішні чинники, зроблено висновки