Ідентифікація перестрахувальної послуги у системі страхових відносин - Ольга Кнейслер (Фінансовий простір, 2013)
В статті досліджено сутність перестрахувальної послуги, її взаємозв’язок із страховою послугою. Визначено критерії ідентифікації перестрахувальної послуги у системі страхових відносин.