Стратегия усовершенствования банковского образования в Украине - Анна Чепелюк; Мирослава Хуторная (Фінансовий простір, 2013)
У статті розглядаються основні напрямки у підготовці сучасного фахівця банківської справи управлінського рівня. Акцентовано увагу на систему цінностей вищої освіти, підходи до оцінки знань студента