Оцінка системи корпоративного управління міжнародного бізнесу в контексті створення міжнародних конкурентних переваг - Юрій Вдовиченко (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено способи оцінки системи корпоративного управління, розглянуто вплив якості корпоративного управління на вартість міжнародної компанії, методи оцінки ризику корпоративного управління.