Аналіз сучасного ринку добровільного страхування автотранспортних засобів в Україні - Наталія Ткаченко; Сергій Криниця (Фінансовий простір, 2013)
У статті досліджено сучасні тенденції, проблеми і перспективи розвитку добровільного страхування автотранспортних засобів у контексті розбудови та розвитку системи страхування автомобільного транспорту.